Persoonlijke geluk
groei en ontwikkeling

Persoonlijke coaching (sommigen noemen het life coaching) is er om vanuit innerlijke kracht doelen te realiseren, effectiever te communiceren, oude patronen los te laten en JOUW leven vorm te geven zoals JIJ dat wilt, jouw BV IK.

Van die BV IK is maar 1 exemplaar alleen leert de praktijk dat we die niet zo goed onderhouden. Ongeacht welke functie je ook hebt in je werkende leven.

Wat stagneert jou momenteel?

Geen ‘nee’ kunnen zeggen, onzekerheid, faalangst, je communicatieve vaardigheden verbeteren, niet weten wat je wilt, op zoek naar een zinvolle richting of wil je gewoon meer inzicht in je gedrag? Ben je in je functie als leidinggevende het spoor bijster? Kun je overleven in de wereld van de stropdassen en aktetassen? Is het in de lucht houden van alle ballen gewoonweg te lastig geworden?

Persoonlijke
Ontwikkeling

Loopbaan en
Outplacement

Persoonlijke coaching (sommigen noemen het life coaching) is er om vanuit innerlijke kracht doelen te realiseren, effectiever te communiceren, oude patronen los te laten en JOUW leven vorm te geven zoals JIJ dat wilt, jouw BV IK.

Van die BV IK is maar 1 exemplaar alleen leert de praktijk dat we die niet zo goed onderhouden.

“Blijf in verbinding met jezelf en onderhoud je BV IK.”

“Blijf in verbinding met jezelf en onderhoud je BV IK.”

Samen met de coach onderzoek je wat jij wilt en hoe je dat kunt bereiken. Er wordt gekeken op welke manier jouw persoonlijke effectiviteit vergroot kan gaan worden. Het bereiken van jouw doelen zijn hierbij het uitgangspunt. Persoonlijke coaching helpt jou bij het ontwikkelen van kennis, competenties en talenten om zo het beste uit jezelf te halen. Vanuit DiaBalans doen we dat op een praktische en pragmatische manier met een nuchtere twist.

Ons motto is dan ook: ‘ Blijf in verbinding met jezelf en onderhoud je BV IK.’

Veelal maak ik hierbij gebruik van de TMA-analyse methode waarbij drijfveren en talenten in kaart worden gebracht. De TMA-methode is ontwikkeld vanuit de positieve psychologie.

“Blijf in verbinding met jezelf en onderhoud je BV IK.”

“Blijf in verbinding met jezelf en onderhoud je BV IK.”

Stappenplan

Intake

Tijdens een intakegesprek maken we kennis en kijken we of er een klik is. We bespreken waar jij tegenaan loopt en mee aan de slag wilt.

Persoonlijk coachplan

Na de intake en jouw besluit om verder te gaan, maak ik een persoonlijk coachplan. Hierin staat wat we gaan doen en welke afspraken we maken. Hoe vaak we een sessie houden hangt af van de behoefte en hoe het gaat. Flexibiliteit vind ik belangrijk!

Coach sessies

In een voor jou fijne setting gaan we in gesprek en aan de slag. Dit kan overal: bij mij op kantoor, bij jou thuis of buiten in de natuur. De sessies duren ongeveer een uur tot 1,5 uur. Tussentijds evalueren we. Zijn we op de goede weg? Sturen we bij of scherpen we doelstellingen aan? In overleg kunnen we een aantal sessies online doen.

Evaluatie

We eindigen met een eindevaluatie. Hoe voel je je? Heb je meer houvast? Zijn je doelstellingen bereikt? Ook hoor ik graag hoe het traject is bevallen.

Waarom Coaching?

Ik heb wel eens geopperd: niemand heeft een coach nodig, maar iedereen kan er één gebruiken. Ook al ben ik geen arts of psycholoog, ik kan je wel helpen om doelen te bereiken en jezelf sneller te ontwikkelen. Met coaching laat je een ander naar jezelf kijken. Iemand (ik in deze) kan je vanuit kennis en ervaring een spiegel voorhouden. En dat werkt verfrissend. Je kunt je ei kwijt en komt tot andere inzichten. Ook is het fijn om met iemand te praten die weet hoe het is. Je leert zorgen en stress loslaten en te relativeren. Belangrijk, helemaal in een situatie waarin je je onzeker voelt, ziek bent of bent geweest en toch door moet.

Samen gaan we aan de slag met jouw BV IK.

Contact opnemen

Neem gemakkelijk contact met mij op via de gegevens hieronder of het contactformulier hier naast.